Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe een Google-accountwachtwoord te herstellen?

Google-accountherstel

De accountherstelinformatie die wordt verstrekt door het account dat is gebruikt tijdens het aanmeldingsproces voor een Google-account, kan worden gebruikt om een ​​Google-wachtwoord te herstellen. U kunt het wachtwoord van uw account wijzigen door naar de herstelpagina van uw Google-account te gaan. Hieronder vindt u de procedures om uw Google-wachtwoord te herstellen en hulp te zoeken bij het herstellen van uw Google-account:

 • Open een nieuw tabblad in uw browser en ga naar de herstelpagina van uw Google-account.
 • Voer op de accountherstelpagina uw Google-ID in en tik vervolgens op volgende.
 • Voer op de volgende pagina uw vorige accountwachtwoord in of sla het over door op te tikken. Een andere aanpak werkt mogelijk.
 • Geef Google vervolgens toestemming om een ​​wachtwoordherstelcode naar uw geregistreerde nummer te bellen of te sms’en.
 • Voer de code na ontvangst exact in het veld in op de accountherstelpagina.
 • navigeer vervolgens naar de pagina voor het opnieuw instellen van het wachtwoord om een ​​nieuw wachtwoord aan te maken.
 • Voer uw e-mailaccountgegevens in, kopieer de code en plak deze op de accountherstelpagina.Door op de link Ik heb mijn telefoon niet te klikken, kunt u er ook voor kiezen om een ​​wachtwoordherstelcode in uw herstel-e-mail te ontvangen.
 • Voer de code in om naar de pagina voor het opnieuw instellen van het wachtwoord te gaan en wijzig vervolgens het wachtwoord van uw Google-account.

Als u uw Google-wachtwoord niet zelf kunt herstellen, kunt u ook hulp krijgen van de klantenservice van Google.

Hoe Google-account te herstellen indien uitgeschakeld

Mijn Google-account is uitgeschakeld, hoe herstel ik dit?

Google heeft een strikt beleid met betrekking tot gebruikersbeveiliging en zou dit nooit in gevaar brengen. Wanneer Google spam, phishing of andere schadelijke activiteiten detecteert, wordt het account tijdelijk geblokkeerd, wat vervolgens weer kan worden ingeschakeld. Het Google-account van een gebruiker kan ook worden uitgeschakeld als ze te vaak proberen het verkeerde wachtwoord in te voeren. Als uw Google-account een van de accounts is die is uitgeschakeld, kunt u deze eenvoudig terugkrijgen door een paar eenvoudige stappen te volgen.

Stappen om een ​​uitgeschakeld Google-account te herstellen

 1. Log in op uw e-mailaccount door naar de officiële aanmeldingspagina van Google te gaan.
 2. Probeer uw Google-account meteen te herstellen en vul het herstelformulier in als u de optie niet kunt vinden.
 3. U kunt ook naar support.google.com gaan, waar u naar de pagina voor accountherstel wordt geleid.
 4. Om het wachtwoordherstelproces te voltooien, selecteert u een wachtwoordhersteloptie en volgt u de instructies op het scherm.

Men kan eenvoudig een uitgeschakeld Google-account herstellen met behulp van de hierboven aangegeven methoden. Als je problemen blijft ondervinden bij het herstellen van je account, neem dan contact op met de ondersteuningsmedewerkers van Google via Google Nederland Bellen voor meer hulp.

Lees ook deze blog:

https://www.bloggen.be/itgeekdutch/archief.php?ID=3299165

Published by AangieAngie

Ik ben Angela Angie, mijn bedrijf biedt technische ondersteuning aan klanten die problemen hebben met hun laptop en computer (hardware en software), printer enz. https://klantenservicenederland.co/hotmail/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: