Design a site like this with WordPress.com
Get started

HOE PAYPAL-ACCOUNT TE VERWIJDEREN | PERMANENT SLUITEN | DEACTIVEREN

Als PayPal-klanten overwegen hun rekeningen op te zeggen, kunnen daar verschillende redenen voor zijn. We vinden vaak personen die hun PayPal-rekening niet meer gebruiken en kiezen voor een goedkopere optie. Er kan ook een andere oorzaak zijn. De verklaring kan zijn dat hun account is gehackt en dat ze het niet langer willen gebruiken.

Eenvoudige stappen om PayPal-account te deactiveren

Wat de reden ook is, als ze hun PayPal-account willen deactiveren, kunnen ze dit doen door de onderstaande procedures te volgen. Gebruikers zijn op zoek naar een oplossing voor de vraag “Hoe kan ik mijn PayPal-rekening verwijderen?” We begrijpen hun zorgen, daarom hebben we hieronder enkele instructies opgenomen over hoe u uw account kunt deactiveren. We hopen dat u aan de hand van deze punten nuttige informatie kunt verkrijgen.

Het verwijderen van de PayPal-rekening omvat de volgende stappen:
De eerste stap is om een webbrowser te openen en in te loggen op uw PayPal-account. Om in te loggen, gaat u naar de rechterbovenhoek van uw venster en klikt u op ‘Inloggen’.

  • Om in te loggen, voert u uw wachtwoord en het e-mailadres in dat aan het account wordt gekoppeld en klikt u vervolgens op Aanmelden.
  • Klik vervolgens in de rechterbovenhoek van het venster op het tandwielsymbool.
  • Het tabblad Account is de volgende stap die u moet nemen.
  • Het staat naast beveiliging, betaling en waarschuwingen in het menu dat horizontaal over de bovenkant van het venster loopt.
  • U moet op de optie “Uw account sluiten” drukken, die zich onder het gedeelte “Accountoptie” bevindt.
  • In de volgende stap moet u uw bankrekeningnummer opgeven. Als u geen gekoppelde bankrekening heeft, krijgt u deze keuze niet en kunt u deze stap nu overslaan.
  • De laatste stap is om op de knop Account sluiten te drukken.
  • De PayPal-rekening wordt als gevolg van deze actie gesloten. Als laatste ontvang je de bevestigingsmail op je geregistreerde e-mailadres dat hieraan is gekoppeld.

PayPal-klantenservice

Zo kunt u het PayPal-account deactiveren. We hopen dat de instructies gemakkelijk te volgen zijn. Als u vragen heeft over de hier beschreven processen, kunt u voor hulp contact opnemen met de klantenservice via Paypal Bellen Nederand. De leidinggevenden zullen u helpen bij het aanpakken van de situatie. De professionals van het klantenserviceteam zijn constant beschikbaar om leidinggevenden te helpen en zijn in staat om alle PayPal-problemen op te lossen.

Lees ook deze blog:

https://sites.google.com/view/ondersteuning89/blog/het-standaard-google-account-wijzigen-op-mac-android-iphone

Published by AangieAngie

Ik ben Angela Angie, mijn bedrijf biedt technische ondersteuning aan klanten die problemen hebben met hun laptop en computer (hardware en software), printer enz. https://klantenservicenederland.co/hotmail/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: