Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe Google Meet op Chromebook te updaten

Heeft u problemen met het updaten van Google Meet op uw Chromebook? Maak je geen zorgen! In dit artikel laat ik je zien hoe je Google Meet op een eenvoudige en duidelijke manier kunt updaten op je Chromebook. Online videoconferentiesystemen zijn enorm populair geworden in de nasleep van de COVID-19-pandemie.

Google Meet is een populaire software voor videoconferenties waarmee u in contact kunt komen met en communiceren met uw collega’s of een ander bedrijf. Vanuit het comfort van uw eigen huis kunt u veilig een hoogwaardige bijeenkomst creëren en bijwonen. Bij een bijeenkomst kunnen maximaal 250 personen aanwezig zijn.

Hoe Google Meet op Chromebook te updaten [Volledige gids]

Wanneer u een Chromebook (een computer die speciaal voor internet is gemaakt) koppelt aan Google Meet, beschikt u over een van de eenvoudigste en betrouwbaarste manieren om een ​​onlinevergadering te organiseren. Veel mensen nemen gewoonlijk deel aan een Google Meet-vergadering door op een link te klikken of toegang te krijgen via hun Gmail-account.

Volg de onderstaande procedures om Google Meet op een Chromebook te upgraden.

  • Om een ​​lijst met alle apps op uw Chromebook te krijgen, opent u deze en trekt u de onderkant omhoog.
  • Verwijder de reeds bestaande Google Meet-app.
  • Open nu de Chrome-browser en zoek in het zoekvak naar “Chrome Google Meet webshop”.
  • Klik op de eerste link die je te zien krijgt.
  • Zodra het is geopend, klikt u op de startknop.

U kunt Google Meet gebruiken zonder de app te hoeven downloaden. Open gewoon een webbrowser en maak een nieuw venster (Ctrl+N), typ dan meet.new in de zoekbalk en druk op enter. Dit leidt je naar een Google Meet-voorbeeldscherm, waar je de link kunt delen en het scherm aan anderen kunt presenteren.

Conclusie: ik hoop dat de informatie in het vorige bericht over het updaten van Google Meet op een Chromebook nuttig was bij het oplossen van uw probleem. Als je contact wilt opnemen met een Google-supporter, ga dan naar Google Bellen Nederland.

Lees ook deze blog: http://techfout.bravesites.com/entries/general/hoe-een-youtube-kanaal-te-blokkeren-

Published by AangieAngie

Ik ben Angela Angie, mijn bedrijf biedt technische ondersteuning aan klanten die problemen hebben met hun laptop en computer (hardware en software), printer enz. https://klantenservicenederland.co/hotmail/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: