Design a site like this with WordPress.com
Get started

WIJZIG UW PAYPAL ACCOUNT WACHTWOORD EN MAAK HET STERK

U hoeft uw financiële gegevens niet te verstrekken aan elke website die u vraagt ​​om ergens voor te betalen, omdat PayPal deze controleert wanneer u online winkelt of geld overmaakt. Hoewel dit uw online veiligheid en privacy enigszins verbetert, loopt u nog steeds risico als uw PayPal-rekening niet voldoende is beveiligd. Hier leest u wat u moet doen als u het wachtwoord van uw PayPal-account moet wijzigen of op zijn minst moet versterken.

Afhankelijk van of u uw huidige wachtwoord kent, zijn er een paar verschillende manieren om uw PayPal-wachtwoord te wijzigen. Als u bekend bent met uw wachtwoord, gaat u naar uw account en wijzigt u het op de profielpagina. Gebruik de tools van PayPal om uw accountwachtwoord opnieuw in te stellen als u het bent vergeten of het e-mailadres dat eraan is gekoppeld.

Het wachtwoord van uw PayPal-account wijzigen:

  1. Ga naar http://www.paypal.com en log in.
  2. Klik op het tandwielpictogram om toegang te krijgen tot uw PayPal-profiel en instellingen.
  3. Klik op het tabblad Beveiliging en klik vervolgens op Bewerken naast “Wachtwoord“.
    Typ uw huidige wachtwoord, een nieuw wachtwoord en een kopie van uw nieuwe wachtwoord en klik vervolgens op Wachtwoord wijzigen.
  4. Het is niet zo moeilijk om te doen, maar toch laten we u hieronder zien hoe het proces eruitziet.

Gedetailleerde instructies voor het wijzigen van uw PayPal-wachtwoord

1. Ga naar PayPal en log in.

  1. Ga naar uw PayPal-accountprofiel en instellingen.

Klik in de rechterbovenhoek van uw PayPal-hoofdscherm op het tandwielsymbool om toegang te krijgen tot uw PayPal-profiel en voorkeuren.

  1. Ga naar uw “Beveiliging” instellingen en vraag om uw wachtwoord te wijzigen.

Ga naar de PayPal-instellingenpagina, selecteer het tabblad Beveiliging en selecteer vervolgens Bewerken naast het veld “Wachtwoord“.

  1. Typ uw bestaande wachtwoord in, selecteer een nieuw wachtwoord, geef een kopie van het nieuwe en bevestig de wachtwoordwijziging.

Voer uw huidige wachtwoord voor uw PayPal-account in door in het vak “Huidig ​​wachtwoord” te klikken en dit te doen. Klik vervolgens in het vak “Nieuw wachtwoord” en voer het wachtwoord in dat u in de toekomst wilt gebruiken om uw PayPal-account te beveiligen. Voer vervolgens een duplicaat in van het wachtwoord dat u zojuist hebt gekozen in het vak “Nieuw wachtwoord bevestigen” door daar te klikken. Klik op Wachtwoord wijzigen om te voltooien.

Als u al toegang heeft tot uw PayPal-rekening, kunt u dat doen om het wachtwoord te wijzigen. Als uw wachtwoord is vergeten en u geen toegang kunt krijgen tot uw account.

Om direct hulp van PayPal-experts te krijgen, kunt u naar PayPal bellen.

Lees ook deze blog:

https://sites.google.com/view/techpersoon86534/blog/hoe-te-voorkomen-dat-outlook-e-mail-heropent-na-een-crash

Published by AangieAngie

Ik ben Angela Angie, mijn bedrijf biedt technische ondersteuning aan klanten die problemen hebben met hun laptop en computer (hardware en software), printer enz. https://klantenservicenederland.co/hotmail/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: