Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe tot Dichtb een Paypal account

PayPal-accounts kunnen heel voordelig zijn. Ze zijn een eenvoudige en gratis methode om geld te sturen naar familieleden die in het buitenland wonen of om online aankopen te doen. U kunt zelfs een zakelijke rekening openen zodat uw klanten of klanten u kunnen betalen.

Als u uw PayPal-rekening om welke reden dan ook niet langer wenst, is het sluiten ervan een eenvoudige en pijnloze procedure die binnen enkele minuten kan worden voltooid. Lees verder om te leren hoe u een PayPal-account kunt beëindigen.

Waarom u uw PayPal-rekening zou willen sluiten

Het goede nieuws is dat het onderhouden van een ongebruikt PayPal-account helemaal gratis is. Als u echter niet van plan bent PayPal opnieuw te gebruiken, kan het een goed idee zijn om PayPal te verwijderen. PayPal is veilig, maar elke website waarop uw persoonlijke en financiële gegevens worden weergegeven, kan worden gehackt. Door uw informatie te verwijderen van sites die u niet meer gebruikt, verkleint u de kans dat uw informatie wordt gestolen.

Sommige mensen deactiveren hun PayPal-account omdat ze denken dat het is gehackt en ze veilig willen zijn. Zakelijke gebruikers willen misschien een account opzeggen voor een bedrijf dat niet meer bestaat. Gebruikers kunnen hun PayPal-account ook verwijderen als ze zijn overgestapt op een andere betaalmethode, zoals Venmo of Stripe.

Misschien wilt u gewoon een nieuw PayPal-account maken met een nieuw e-mailadres. Als een van deze scenario’s u bekend voorkomt, wilt u weten hoe u een PayPal-rekening sluit.

Wat u moet weten voordat u uw account sluit

Het belangrijkste om te onthouden voordat u uw PayPal-rekening annuleert, is dat deze permanent wordt gesloten zodra deze is gesloten. Uw PayPal-account wordt niet gedeactiveerd. Het deactiveren van een account geeft meestal aan dat het indien nodig later weer tot leven kan worden gewekt. Bij een PayPal-rekening is dit niet het geval. Een account wordt definitief gesloten nadat het is gewist.

Omdat je je PayPal-rekening definitief opzegt, wordt ook alles wat ermee samenhangt gewist. Uw transactiegeschiedenis gaat hierdoor verloren. Als u denkt dat u uw transactiegeschiedenis later nodig heeft, is het een goed idee om een ​​screenshot te maken, deze af te drukken of op een andere manier te bewaren. Zelfs als u een nieuwe PayPal-rekening aanmaakt met hetzelfde e-mailadres, heeft u geen toegang tot deze informatie nadat de PayPal-rekening is beëindigd.

U hebt ook een laptop of computer nodig om via internet toegang te krijgen tot uw PayPal-rekening als u ervoor kiest deze te beëindigen. Met de PayPal-app voor Android en iOS kunt u uw account niet deactiveren.

Zorg ervoor dat er geen openstaande problemen zijn met uw PayPal-rekening voordat u probeert deze te beëindigen. Dit kunnen onbetaalde bedragen of onopgeloste problemen zijn die met de klantenondersteuning moeten worden opgelost. Als u zich nog zorgen maakt over uw PayPal-rekening, mag u deze niet beëindigen. Eventuele geldvorderingen die niet zijn betaald, worden automatisch beëindigd.

De laatste stap voordat u uw PayPal-rekening afsluit, is het opnemen of innen van uw volledige PayPal-bedrag. U kunt dit bereiken door uw saldo uit te geven of over te schrijven naar een andere PayPal- of bankrekening. U kunt ook een cheque aanvragen via PayPal, maar aan deze optie zijn kleine kosten verbonden.

Hoe u uw PayPal-rekening kunt sluiten

Het is tijd om uw PayPal-rekening te sluiten zodra u een kopie van uw transactiegeschiedenis heeft bewaard, eventuele resterende problemen met uw rekening heeft verholpen en het volledige PayPal-saldo heeft geïnd.

Ondanks dat het opzeggen van je account onomkeerbaar is, duurt de hele procedure slechts enkele minuten. Een persoonlijk account en een bedrijfsaccount hebben enigszins verschillende procedures die moeten worden gevolgd.

Volg de onderstaande instructies om een ​​PayPal-rekening te sluiten.

  • Persoonlijk account
  • Uw persoonlijke PayPal-rekening sluiten:
  • Zorg ervoor dat u uw transactiegeschiedenis hebt gekopieerd als u deze nodig heeft
  • Zorg ervoor dat er geen onopgeloste problemen aan uw account zijn gekoppeld
  • Zorg ervoor dat je je PayPal-saldo hebt leeggemaakt
  • Log in op uw PayPal-rekening via een webbrowser op een pc of laptop
  • Nadat u bent ingelogd op uw PayPal-account, klikt u op het menu Instellingen (het pictogram van het menu Instellingen bevindt zich rechtsboven in uw scherm, naast de optie Afmelden)
  • In het menu Instellingen ziet u een tabblad voor Accountopties. Dit tabblad openen
  • Klik in het gedeelte Accountopties op de knop Uw account sluiten
  • Voer desgevraagd uw bankrekeninggegevens in
  • Klik op de knop Account sluiten.

Zakelijk account

Het is ook mogelijk om een ​​zakelijk account te downgraden naar een persoonlijk account, maar u moet hiervoor contact opnemen met de klantenservice.

Zo sluit u uw zakelijke PayPal-rekening af:

  • Zorg ervoor dat u uw transactiegeschiedenis hebt gekopieerd als u deze nodig heeft
  • Zorg ervoor dat er geen onopgeloste problemen aan uw account zijn gekoppeld
  • Zorg ervoor dat je je PayPal-saldo hebt leeggemaakt
  • Log in op uw PayPal-rekening via een webbrowser op een pc of laptop
  • Nadat u bent ingelogd op uw PayPal-account, klikt u op de profielknop (het pictogram van de profielknop bevindt zich rechtsboven in uw scherm, naast de optie Afmelden)
  • Klik op de knop Profiel en instellingen
  • Klik op Accountinstellingen
  • Boven aan de pagina Accountinstellingen staat een regel voor Accounttype. Er is een knop Account sluiten aan de rechterkant in deze regel, naast Accounttype
  • Klik op de knop Account sluiten om uw PayPal-account te verwijderen.

Wat gebeurt er nadat u een PayPal-rekening sluit?

U heeft geen toegang meer tot uw PayPal-rekening nadat deze is gesloten. Uw PayPal-transactiegeschiedenis wordt gewist. Eventuele geldvorderingen die niet zijn betaald, worden automatisch beëindigd. Een verwijderd PayPal-account kan in de toekomst niet meer worden gebruikt om online betalingen te doen. Ook ongebruikte inwisselcodes of vouchers gaan verloren.

U kunt indien nodig een nieuwe PayPal-rekening openen (u kunt zelfs hetzelfde e-mailadres gebruiken), maar u kunt geen informatie van uw oude rekening zien.

Conclusie

Het opzetten van een PayPal-rekening is eenvoudig en gemakkelijk, net als het doen van internationale betalingen. Het sluiten van een PayPal-rekening is ook eenvoudig en gemakkelijk. Als je denkt dat je PayPal niet meer gaat gebruiken, is het om veiligheidsredenen een goed idee om PayPal te sluiten.

Voordat u een PayPal-rekening sluit, moet u ervoor zorgen dat u eventuele openstaande problemen hebt opgelost en al uw geld hebt opgenomen. Onthoud dat zodra u een PayPal-account beëindigt, deze volledig wordt vernietigd en dat u geen toegang meer hebt tot accountgegevens, inclusief transactiegeschiedenis.

Als u problemen ondervindt tijdens het toepassen van deze stappen, kunt u PayPal Nederland Nummer bellen om direct ondersteuning te krijgen van het Paypal-helpcentrum waarvan de helpers 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn.

Lees ook deze blog: http://klantenservices.bravesites.com/entries/general/oplossing-fout-bij-het-laden-van-media-in-facebook-messenger

Published by AangieAngie

Ik ben Angela Angie, mijn bedrijf biedt technische ondersteuning aan klanten die problemen hebben met hun laptop en computer (hardware en software), printer enz. https://klantenservicenederland.co/hotmail/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: