Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe een Amazon Fire TV Stick-afstandsbediening vervangen?

Als u uw afstandsbediening kwijtraakt, is uw Fire TV-stick niet verloren. Hoe een nieuwe afstandsbediening te installeren! Het is gemakkelijk om de afstandsbediening op je Amazon Fire TV Stick te vervangen. We knabbelen graag voor een goede film, en het is nog nooit zo makkelijk geweest om onze favoriet op het grote scherm te zien.

Als ik de afstandsbediening voor mijn streamingstick misplaatst, is er echter snel een einde aan het plezier. We hoeven geen nieuwe streamingstick te kopen omdat we de afstandsbediening gelukkig kwijt zijn. Het is eenvoudig om de afstandsbediening op een Amazon Fire TV-stick te vervangen.

Een streamingstick is geen streamingstick zonder afstandsbediening. Amazon biedt slechts één vervangende afstandsbediening voor de Fire TV-lijn: de geavanceerde Alexa-afstandsbediening. Dit is hoe je het doet. Zo configureert u uw nieuwe Fire TV Stick-afstandsbediening!

Hoe u de afstandsbediening op uw Fire TV-stick kunt wijzigen

Stap 1: Begin met het inschakelen van uw Fire TV-stick.

Stap 2: Zorg ervoor dat de nieuwe afstandsbediening de meegeleverde batterijen heeft.

Stap 3: Houd de startknop op de nieuwe afstandsbediening 10 seconden ingedrukt.

Stap 4: Wanneer de afstandsbediening is aangesloten, geeft de Fire TV Stick een bericht weer.

De Fire TV Stick koppelt een nieuwe afstandsbediening vanaf het startscherm, dus u hoeft het koppelingsmenu niet te openen. De afstandsbediening zal binden totdat u hem koppelt! U staat op het punt om van uw dagelijkse tv-shows en films te genieten.

Aangezien dit de enige vervangende afstandsbediening van Amazon is, is dit de standaardoptie. Het is niet dat het een slechte optie is: hij ziet eruit en werkt net als je vorige afstandsbediening, dus je voelt je er meteen op je gemak bij. Al je Alexa-commando’s blijven werken dankzij de ingebouwde microfoon.

De Firestick Remote-app is na het downloaden klaar voor gebruik, met alle functies van je originele afstandsbediening plus een paar extra’s.

U moet uw telefoon via Wi-Fi aan de Firestick of Fire TV koppelen nadat u de app heeft geïnstalleerd. Zowel de telefoon als de Fire TV moeten met hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn verbonden om te kunnen functioneren. Als u de app opent, wordt uw computer gelokaliseerd.

Om de Fire TV Remote-app met uw apparaat te koppelen, moet u het volgende doen:

Stap 1: Kies het Fire TV- of Fire Stick-apparaat dat u gaat gebruiken.

Stap 2: Zodra u uw beslissing heeft genomen, zoekt u naar een viercijferige code op uw tv.

Stap 3: Voer deze code in de app op je telefoon in.

Stap 4: Het heeft toegang tot de Fire TV Remote-app zodra deze is geïdentificeerd.

Conclusie

Degenen die hun afstandsbediening willen verwisselen met een echte Fire TV-afstandsbediening, zullen daar geen moeite mee hebben. Amazon verkoopt de meeste modellen van de Fire TV Remote die compatibel zijn met Firestick- en Fire TV-apparaten. Deze brengen daarentegen hoge kosten met zich mee.

Als u na het toepassen van deze stappen, zoals we hierboven hebben aangegeven, geen oplossing krijgt, moet u Amazon Nummer bellen voor onmiddellijke ondersteuning van de hand van de technicus. die 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar zijn.

Lees ook deze blog: https://belgieitworld.site123.me/blog/hoe-google-account-te-herstellen-uitgeschakeld-vanwege-verdachte-activiteit

Published by AangieAngie

Ik ben Angela Angie, mijn bedrijf biedt technische ondersteuning aan klanten die problemen hebben met hun laptop en computer (hardware en software), printer enz. https://klantenservicenederland.co/hotmail/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: