Design a site like this with WordPress.com
Get started

Contact opnemen met de klantenondersteuning van LinkedIn

Het kan moeilijk zijn om contact op te nemen met de klantenservice van LinkedIn. Telefoonnummers, e-mailadressen en andere contactgegevens worden regelmatig bijgewerkt en zijn moeilijk te vinden.

Het telefoonnummer van de klantenservice van LinkedIn is beschikbaar op LinkedIn Bellen (die verbinding maakt met het hoofdkantoor), het e-mailadres voor hulp is een zorgvuldig bewaard geheim en het Twitter-handvat van LinkedIn is @LinkedInHelp. De hulppagina’s van LinkedIn zijn minimaal en er is geen directe chatoptie; beide zullen u doorverwijzen naar het LinkedIn Help Forum.

Veel grote bedrijven lijden onder dit vervelende gebrek aan hulp. In dit bericht worden de vele contactopties voor LinkedIn-ondersteuning besproken en wordt uitgelegd welke het meest effectief zijn en welke tijdverspilling zijn.

Opmerking van de auteur: hoewel ik deze telefoonnummers en adressen van de LinkedIn-klantenservice in dit artikel zal bijwerken, veranderen ze voortdurend. Tegen de tijd dat je dit minstens één keer in het artikel leest, zal het fout zijn, lees hieronder voor de beste manieren om LinkedIn-klantenondersteuning te krijgen.

Telefoonnummer en contactopties van LinkedIn-klantenservice

  • LinkedIn-ondersteuning is beschikbaar op LinkedIn Bellen en bel hun nummer of chat met hen.

Waarom is het zo moeilijk om klantenservice van LinkedIn te krijgen?

Klantenservice kan een aanzienlijke tijd- en financiële investering zijn voor veel grote platforms met miljoenen gebruikers. Veel bedrijven lijken tevreden te zijn met het verwijzen naar communityforums waar andere gebruikers proberen uw vragen (gratis) te beantwoorden.

Het is waar dat veel vragen aan de klantenservice elementair van aard zijn en te vinden zijn in de sectie Help Q&A. Mensen kijken vaak niet en nemen in plaats daarvan contact op met de klantenservice.

Dit zou de reden kunnen zijn waarom LinkedIn ervoor heeft gekozen om een ​​kans te wagen op ontevreden klanten door het merendeel van de klantenondersteuningslinks om te leiden naar forums en Q&A’s.

Dit is vooral vervelend als je een legitiem probleem hebt, zoals het opschorten van je account! Ik had een collega met dit probleem zes maanden voordat ik hem doorverwees naar Twitter (zie hieronder), waar hij snel antwoord kreeg.

Het feit is dat de overgrote meerderheid van de 600 miljoen gebruikers van LinkedIn dit gratis doet, en het is onwaarschijnlijk dat dit snel zal veranderen.

Laten we eens kijken naar wat echt werkt…

Hoe neem ik contact op met de klantenservice van LinkedIn?

  1. Twitter: dit is verreweg de meest effectieve manier om contact op te nemen met LinkedIn-hulp en met een levend persoon te praten. LinkedIn @LinkedInHelp op Twitter
  2. Telefoon: dit is wisselvallig en verandert regelmatig. Het is altijd beschikbaar op LinkedIn Bellen.
  3. Hulpcentrum van LinkedIn: hoewel u niet met een LinkedIn-medewerker kunt praten, zijn er veel toegewijde gebruikers die u zullen proberen te helpen.
  4. E-mail: op de niet-gerelateerde website Get Human staat een formulier waarmee klanten contactgegevens van de klantenservice kunnen verkrijgen. Dit is geen goed idee.
  5. Livechat op LinkedIn: alle links leiden u terug naar de forums of de startpagina. De link is af en toe getoond in de footer van de LinkedIn-homepage.

Omdat de LinkedIn-klantenondersteuningscontacten altijd veranderen, zal ik dit artikel blijven bijwerken. Voorlopig is mijn aanbeveling om te beginnen met Twitter-ondersteuning voor het snelste en meest menselijke antwoord.

Lees ook deze blog:

https://i-angelaangie-universe.tumblr.com/post/669618906959413248/google-accountherstel-voor-android

Published by AangieAngie

Ik ben Angela Angie, mijn bedrijf biedt technische ondersteuning aan klanten die problemen hebben met hun laptop en computer (hardware en software), printer enz. https://klantenservicenederland.co/hotmail/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: