Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe PayPal-saldo controleren?

U moet het saldo van uw PayPal-rekening regelmatig controleren om uw accountactiviteit bij te houden en uw geld te beheren. Veel mensen weten echter niet hoe ze hun PayPal-saldo kunnen controleren. In dit stuk gaan we dieper in op dit probleem en proberen we erachter te komen wat de beste manier is om uw rekeningbedrag te controleren. U kunt het saldo van uw rekening op verschillende manieren controleren. Al deze benaderingen zijn hier uitvoerig besproken.

Veel klanten vinden het moeilijk om hun PayPal-saldo te controleren, ondanks dat het een eenvoudige handeling is. In dit artikel bespreken we hoe u het PayPal-saldo kunt controleren op een computer, telefoon of prepaid- of bankpas.

PayPal-saldo controleren op de computer

Gebruik deze stappen om het saldo van uw PayPal-rekening op uw pc te controleren:

 • Ga vanuit een browser naar http://www.paypal.com
 • Tik vervolgens bovenaan op de optie “Inloggen”
 • Typ verder uw PayPal-inloggegevens
 • Het beschikbare saldo wordt nu weergegeven op de hoofdpagina

PayPal-saldo telefonisch controleren

Om uw PayPal-saldo op uw mobiele apparaat te controleren, gebruikt u de onderstaande stappen om de onderstaande stappen te volgen:

Open de PayPal-app op uw mobiele apparaat

 • Als het niet beschikbaar is, download het dan eerst
 • Start vervolgens de app
 • Log in op uw PayPal-account
 • De hoofdpagina toont u het beschikbare saldo
 • Klik voor meer specifieke details op het hamburgerachtige pictogram bovenaan
 • Kies in de vervolgkeuzelijst “Saldo”
 • De resulterende pagina toont het beschikbare saldo
 • Saldo controleren op PayPal prepaidkaart
 • U kunt het beschikbare saldo op uw PayPal Prepaid Card op verschillende manieren controleren. De drie opties zijn als volgt:
 • Door in te loggen op uw account

U kunt uw saldo controleren door in te loggen en het beschikbare saldo op uw kaart te controleren met behulp van de hierboven beschreven methoden. Voltooi eenvoudig de inlogprocedure en het saldo op uw PayPal-rekening wordt op de hoofdpagina weergegeven. Houd er rekening mee dat u moet inloggen op uw PayPal-creditcardaccount in plaats van op uw gewone PayPal-account.

 • Van de PayPal-applicatie

U kunt uw iOS- of Android-apparaat gebruiken om de PayPal-app te downloaden. Nadat u bent ingelogd, kunt u het beschikbare saldo op uw PayPal Prepaid Card controleren.

Controleer het saldo van uw PayPal-betaalpas

Als u een PayPal-betaalpas heeft, heeft u ook een PayPal-bankpas en kunt u het saldo van uw creditcard controleren door in te loggen op uw PayPal-rekening. U kunt het saldo van uw portemonnee controleren als u er geld aan heeft toegevoegd met een pinpas.

Als u een toegangsprobleem tegenkomt tijdens het bekijken van uw beschikbare saldo, moet u PayPal Toegang geweigerd meteen oplossen.

Conclusie:

U moet inloggen op het juiste PayPal-account om uw PayPal-saldo te controleren. Als u niet kunt inloggen, controleer dan nogmaals of u uw inloggegevens correct heeft ingevoerd. Als u merkt dat uw PayPal-rekening om welke reden dan ook is vergrendeld, moet u deze onmiddellijk ontgrendelen. Hiervoor moet je hulp krijgen van PayPal-ondersteuning op Paypal Bellen.

Lees ook deze blog:

https://www.klusster.com/portfolios/robertwesle/contents/191024?code=11c5348c-6f03-46d1-9901-1d11e69286d3

Published by AangieAngie

Ik ben Angela Angie, mijn bedrijf biedt technische ondersteuning aan klanten die problemen hebben met hun laptop en computer (hardware en software), printer enz. https://klantenservicenederland.co/hotmail/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: