Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe Google mijn startpagina maken in Chrome?

Google LLC is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf dat is gespecialiseerd in internetgerelateerde services en producten, waaronder online advertentietechnologieën, zoekmachines, cloud computing, software en hardware. Google.com is de meest bezochte website ter wereld. Als je vragen hebt, heb je hulp nodig met betrekking tot alles, zoals een kaart, de beste route, recept, persoonlijkheid, bedrijf of wat dan ook, Google het gewoon. Google is de nummer één zoekmachine ter wereld, dus iedereen wil Google als startpagina maken.

Google Chrome is een platformonafhankelijke webbrowser ontwikkeld door Google. De browser is ook het belangrijkste onderdeel van Chrome OS en dient als platform voor web-apps. Wilt u Google gebruiken als startpagina op Chrome en weet u niet hoe u Google Mijn startpagina maakt op Chrome? lees dan de blog en volg de onderstaande geleide stappen, aangezien deze stappen u zullen helpen om Google mijn startpagina op Chrome te maken.

Stappen om Google Mijn startpagina in Chrome te maken

Stap 1: Zorg ervoor dat u Google Chrome op uw apparaat heeft gedownload om Google Mijn startpagina in Chrome te maken. Zo niet, volg dan de onderstaande stappen om Google Chrome te downloaden en te installeren.

  • Open uw apparaat
  • Ga naar de Google Chrome-website. U kunt elke webbrowser gebruiken om Google Chrome te downloaden.
  • Klik op “Chrome downloaden”.
  • Bepaal of u Chrome als uw standaardbrowser wilt.
  • Klik op “Accepteren en installeren” na het lezen van de Servicevoorwaarden.
  • Log in bij Chrome.

Stap 2: Klik op het Chrome-menupictogram. Na het downloaden en installeren van Google Chrome moet je op het icoon klikken; het drop-down menu zal verschijnen. Het menupictogram is een kleine knop met drie horizontale lijnen. Je vindt het in de rechterbovenhoek van het browserscherm, direct onder de ‘x’.

Stap 3: Kies Instellingen in de vervolgkeuzelijst. Zodra u op deze optie klikt, wordt de pagina “Instellingen” geopend in een nieuw tabblad.

Stap 4: Vink het vakje aan naast de Home-knop weergeven. Deze optie wordt weergegeven onder het gedeelte “Uiterlijk” op de pagina “Instellingen”.

Stap 5: Met de indicator nu blauw, bent u vrij om de knop naast “Voer eigen webadres in” te selecteren (onder “Nieuwe tabbladpagina”). Typ in de regel ernaast “www.google.com”.

Stap 6: Klik op de knop OK. Het zal u helpen om uw Google-startpagina-instelling op te slaan en vervolgens het dialoogvenster te sluiten. Door de gegeven stappen te volgen, kunt u een Google-Contact maken in Chrome.

Als je jezelf nog steeds niet kunt helpen, kun je altijd bellen met Google Belgie voor hulp.

Lees ook deze blog: http://www.bloggen.be/itgeekdutch/archief.php?ID=3211954

Published by AangieAngie

Ik ben Angela Angie, mijn bedrijf biedt technische ondersteuning aan klanten die problemen hebben met hun laptop en computer (hardware en software), printer enz. https://klantenservicenederland.co/hotmail/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: