Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe Amazon Fire TV kritiek laag op opslagfout te repareren

  • Het probleem met de lage opslag op de Amazon Fire Stick is hardnekkig genoeg om door te gaan, zelfs nadat de cache is gewist.
  • Maar het hoeft niet zo te zijn, niet met onze onderstaande tips om je te helpen het op te lossen en weer plezier te hebben.
  • En omdat de eenvoudigste oplossingen over het algemeen de beste zijn, kunt u uw apparaat eenvoudig opnieuw opstarten om dit irritante probleem op te lossen.
  • Aarzel niet om dieper in uw onderzoek te graven en uw apparaat volledig te onderzoeken op bijgevoegde profielen; ook dit kan een rol spelen bij het oplossen van problemen.

Disney+ is klaar om je familie te vergezellen en te genieten van je favoriete films, animaties en tv-series aller tijden. Marvel, Disney, Pixar en National Geographic hebben u genereus een bibliotheek ter beschikking gesteld. Hier zijn enkele aanvullende opmerkelijke aspecten van deze service:

Disney+ is gemakkelijk beschikbaar, zowel thuis als onderweg en is geschikt voor een breed scala aan kijkers met hoogwaardig entertainment uit verschillende genres en tijdperken.

De Amazon Fire Stick is een uitstekend apparaat voor het downloaden van apps en het online bekijken van films en muziek. De Fire Stick heeft, net als elk ander opslagapparaat, zijn beperkingen.

Veel gebruikers ontvingen het bericht dat de opslag kritiek laag was, ook al hadden ze de cache en gegevens gewist.

De Amazon Fire Stick is de volgende dag weer gevuld. Bovendien is de opslagbehoefte van de app onvoldoende om het hele apparaat te vullen.

Dit is een enorm probleem voor gebruikers en we zullen je nu leren hoe je het opslaggeheugen op je Amazon Fire Stick kunt herstellen.

Hoe los ik een kritiek lage opslagruimte op Amazon Fire TV op?

Als u het bericht kritiek weinig opslag tegenkomt, moet u de Amazon Fire Stick opnieuw instellen.

Hier leest u hoe u dat kunt doen:

  • Ga naar de Instellingen in het startscherm van je Fire Stick.
  • Ga naar rechts en klik op het gedeelte Systeem.
  • Scroll naar beneden om te zoeken en klik op Reset naar fabrieksinstellingen.
  • U wordt gewaarschuwd met het volgende bericht: U staat op het punt uw Fire TV terug te zetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Uw aanmeldingsgegevens en persoonlijke voorkeuren gaan verloren.
  • Klik op de Reset-knop.

Houd er rekening mee dat deze methode uw gegevens van uw apparaat wist. Maak een back-up om uw belangrijke informatie te bewaren.

2. Controleer de profielen en versie van je Amazon Fire Stick

Zoals je kunt zien, is het resetten van de Amazon Fire Stick de enige veilige manier om het probleem te verhelpen. Niet iedereen wil echter dat zijn gegevens en apps verloren gaan.

Of je nu niet terug wilt naar de fabrieksinstellingen, kijk of je apparaat meerdere profielen ondersteunt. Laat slechts één profiel achter en controleer of het probleem is opgelost.

Bovendien kan uw apparaat oud zijn, met beperkte opslagruimte voor de gegevens van de apps van vandaag. Koop in dit scenario een nieuwere versie van de Amazon Fire Stick.

Als niets anders werkt, neem dan contact op met de Amazon-klantenservice voor een meer gedetailleerde oplossing. Uw probleem kan een meer technische oplossing vereisen.

Heeft onze oplossing voor u gewerkt? Heb je een andere manier gevonden om ruimte te creëren in je Amazon Fire Stick? Laat het ons weten in de comments hieronder of bel de Amazon-vertegenwoordiger op Bellen Amazon.

Lees ook deze blog:

https://bellenhelpdesknummer.mystrikingly.com/blog/waarom-is-youtube-van-mijn-smart-tv-verdwenen-oplossing

Published by AangieAngie

Ik ben Angela Angie, mijn bedrijf biedt technische ondersteuning aan klanten die problemen hebben met hun laptop en computer (hardware en software), printer enz. https://klantenservicenederland.co/hotmail/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: