Design a site like this with WordPress.com
Get started

Effectieve manieren om de fout Gmail-adres niet gevonden op te lossen

Gmail heeft Outlook de laatste tijd overtroffen als de meest gebruikte e-mailprovider. Hiermee kunt u e-mails verzenden en ontvangen vanaf een tablet, mobiele telefoon, computer of laptop. Het gebruik van Gmail voor het verzenden en ontvangen van e-mails is een vrij eenvoudige en gemakkelijke handeling. Gebruikers die deze service vaak gebruiken, kunnen echter enkele problemen tegenkomen. Gmail-adres niet gevonden is een van de meest voorkomende problemen.

Dit probleem is echter niet exclusief voor Gmail. Mensen die eraan worden onderworpen, ontvangen geautomatiseerde reacties op onbestelbare berichten. Als u op zoek bent naar oplossingen voor dit probleem, is dit bericht erg handig.

Redenen voor het probleem met het Gmail-adres niet gevonden

Wanneer een gebruiker een ongeldig e-mailadres invoert, kan het probleem optreden van een e-mailadres dat niet in Gmail wordt gevonden. Uw e-mailadres kan onjuist zijn vanwege grammaticale fouten, spelfouten of extra spaties. Als gevolg hiervan, omdat de e-mail niet bij de beoogde ontvanger kon worden afgeleverd, zult u deze foutmelding direct opmerken.

Hoe kunt u de fout Gmail-adres niet gevonden oplossen?

Gelukkig zijn er verschillende technieken voor probleemoplossing die u kunnen helpen bij het oplossen van Gmail-problemen met adres niet gevonden. Hieronder vindt u een lijst met de meest effectieve.

 1. Inspecteer het e-mailadres van de ontvanger
  Zoals eerder vermeld, kan dit probleem worden veroorzaakt door een onjuist e-mailadres. Het is een goed idee om uw e-mailadres nogmaals te controleren. Controleer of u cijfers of tekens hebt gemist bij het typen van het adres van de ontvanger. Je kunt ook contact opnemen met de ontvanger om te zien of ze je per ongeluk hebben geblokkeerd. Het is ook denkbaar dat uw e-mails in hun Spam-map zijn beland. Als typefouten de oorzaak van het probleem zijn, kunt u eenvoudig het e-mailadres van de ontvanger kopiëren en plakken.

2. Controleer de beschikbaarheid van het e-mailadres.

Het verzenden van e-mails naar accounts die niet meer bestaan, is een andere reden waarom e-mailadressen niet worden gevonden in Gmail. Volg de onderstaande procedures om te bepalen of dit het geval is.

 1. Start het incognitovenster en druk op CTRL + Shift + N.
 2. Ga naar de Gmail-aanmeldingswebpagina.
 3. Voer het e-mailadres van de ontvanger in.
 4. Tik op ‘Volgende’.
 5. Als u een bericht ziet met de tekst ‘Dit account is onlangs verwijderd en mogelijk hersteld’, betekent dit dat het e-mailadres inactief is of niet bestaat.
 1. Uw e-mail bekijken

Het verzenden van e-mails naar accounts die niet meer bestaan, is een andere reden waarom e-mailadressen niet worden gevonden in Gmail. Volg de onderstaande procedures om te bepalen of dit het geval is.

 1. Het is nog een andere haalbare optie voor het omgaan met het Gmail-adres dat het probleem niet heeft gevonden. Volg de onderstaande instructies.
 2. Als u een e-mail naar een aangepast adres verzendt, is het waarschijnlijk dat het domein niet wordt onderhouden.
 3. Neem contact op met de ontvanger om te informeren naar de post.
 4. Als de e-mailservice niet beschikbaar is, kunt u in plaats daarvan de planningsfunctie van Gmail gebruiken. Het kan u helpen bij het verzenden van e-mail op een bepaalde datum en tijd.
 5. Log in op jouw account.
 6. Tik op ‘Opstellen’ en voer je e-mailadres in.
 7. Tik op het vervolgkeuzemenu.
 8. Kies ‘Verzenden plannen’.
 9. Tik op de optie ‘Selecteer datum en tijd’.
 10. Selecteer een bepaalde datum en tijd en tik vervolgens op ‘Plannen’. In het linkerdeelvenster kunt u het zien.
 11. Tik op ‘Plannen’ om het e-mailbericht te zien dat je hebt geboekt. Klik op ‘Meer’ om de opties te zien.
 1. Corrigeer het probleem met de PC Repair & Optimizer Tool

U kunt ook de PC Repair & Optimizer Tool gebruiken om het adres op te lossen dat niet in het Gmail-probleem werd gevonden. Het is vooral gunstig voor gebruikers van Windows Vista, 7, 8, 10 en XP. De PC Repair & Optimizer Tool is in staat om fouten op uw computer te detecteren en te verwijderen. Het beschermt u ook tegen het verliezen van uw gegevens en beschermt u tegen hardwareproblemen. Bovendien optimaliseert het hulpprogramma uw systeem zodat het altijd optimaal presteert. De procedure voor het gebruik ervan wordt hieronder beschreven.

 1. Installeer PC Repair & Optimizer Tool op uw systeem.
 2. Tik vervolgens op ‘Start Scan’ om alle problemen te ontdekken die mogelijk achter de problemen op uw pc zitten.
 3. Los nu alle problemen op door op ‘Alles repareren’ te klikken.

Dat is alles; nadat u deze tool met succes hebt gebruikt, kunt u ongetwijfeld de fout met het e-mailadres niet gevonden oplossen.

Laatste gedachten

Hopelijk kunt u door deze uitgebreide benadering voor het repareren van de Gmail-adres niet gevonden-fout te volgen, het verzenden en ontvangen van e-mails zonder problemen hervatten. Probeer één voor één de technieken uit om erachter te komen welke het beste voor u werken. Er zal ongetwijfeld een methode zijn die u zal helpen bij het oplossen van dit probleem. Als je het probleem nog steeds niet kunt oplossen, neem dan contact op met onze Gmail-ondersteuningsmedewerkers via Gmail Bellen. Onze vakmensen staan ​​24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Lees hier meer berichten:

https://60cc87b6257e5.site123.me/blog-1/hoe-geld-op-te-nemen-van-een-beperkt-paypal-account

Published by AangieAngie

Ik ben Angela Angie, mijn bedrijf biedt technische ondersteuning aan klanten die problemen hebben met hun laptop en computer (hardware en software), printer enz. https://klantenservicenederland.co/hotmail/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: