Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe gebruik je Google Home met je iPhone?

Speel je favoriete muziek af en voer telefoongesprekken met Google Home. Met de stemassistent van Siri kunt u alles doen met een vingeraanraking. Deze virtuele assistent maakt deel uit van het iOS-besturingssysteem van Apple, dat op elke iPhone en iPad is geïnstalleerd. U wilt, net als ieder ander, uw smartphone of tablet niet in huis nemen.

In dat geval heb je een Google Home slimme speaker ingebouwd in je bed. U kunt vragen stellen, opdrachten verzenden, informatie of services opvragen en compatibele slimme apparaten bedienen met de spraakassistent ingeschakeld. Maar laten we eerst eens kijken hoe u Google Home op uw iPhone kunt gebruiken. Hier is een korte handleiding voor het verbinden en gebruiken van Google Home met uw Apple-computer. Laten we beginnen met een vraag.

Stappen om Google Home in te stellen en te gebruiken met uw iPhone:

Laten we doen alsof u Google Home voor uzelf heeft gekocht. Begin met de installatie van het apparaat door het op uw iPhone of iPad aan te sluiten. Om de Google Home te laten functioneren, moet je huis zijn verbonden met een draadloos netwerk. Bovendien moet uw iPhone / iPad in eerste instantie verbinding maken met hetzelfde draadloze netwerk als de luidspreker.

Volg bovendien de gegeven stappen om Google Home met uw iPhone te gebruiken:

 1. Haal de Google Home- (of Google Home Mini) -luidspreker uit de doos en sluit deze aan op de voedingsbron. Sluit het ene uiteinde van de voedingskabel aan op een stopcontact en het andere uiteinde op de luidspreker.
 2. Het bovenste lampje op de luidspreker begint te gloeien. Een door de computer gegenereerde stem kan u vragen om de mobiele Google Home-app naar uw iPhone of iPad te downloaden. Ga naar de App Store om Google Home op uw smartphone te downloaden en te installeren.
 3. Zorg ervoor dat uw iPhone / iPad thuis is aangesloten op uw draadloze netwerk. Open vervolgens de Google Home-app op je telefoon.
 4. Bovenaan het welkomstscherm van de app zie je het bericht ‘1 computer gevonden’. Tik daarna op de optie Instellen.
 5. Binnen 10-15 seconden hoor je een geluid uit de speaker. Een bericht “Heb je de echo gehoord” verschijnt op het scherm van de iPhone. Als u een geluid hoort, kiest u Ja om door te gaan.
 6. De app stelt je de vraag: “Waar is dit apparaat?” Zoek de kamer waar de spreker zich bevindt door op te tikken en de naam van de kamer te selecteren. Je kunt je speaker ook een unieke naam geven, zoals ‘Google Home Living Room’.
 7. Kies uw wifi-thuisnetwerk uit de lijst met beschikbare netwerken. Voer het netwerkwachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd.
 8. De Google Home-luidspreker maakt verbinding met het draadloze thuisnetwerk. De luidsprekerlampjes gaan aan. Stel uw Google Assistent in om Google Home te gebruiken met uw iPhone zodra deze fase is voltooid.
 9. Geef uw luidspreker toegang tot de functies van uw smartphone of tablet met de mobiele app Google Home. Ga verder door op de knop Ja ik ben binnen te tikken.
 10. Geef je Google Home-speaker de opdracht om je stem te herkennen met de ingebouwde Voice Match-functie. Tik op de optie Doorgaan om het proces te starten.
 11. Zeg ‘Hey Google’ en ‘Oké Google’ wanneer u hierom wordt gevraagd via de instructies op het scherm.
 12. Selecteer je stem als Assistent-stem voor Google Home-speakers.

Google Home aanpassen:

 1. Tik op de knop Toestaan op het scherm Persoonlijke resultaten toestaan. Dit geeft Google Home en Assistant toestemming om vanaf uw smartphone of tablet toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens.
 2. Geef Google Home bovendien via de functie Locatieservices van uw smartphone toegang tot uw locatie. Druk daarna op de knop Toestaan en bevestig uw adres.
 3. Ga naar het menuscherm Muziekservices toevoegen om verschillende streaming / on-demand muziekservices te verbinden, waaronder Google Play, YouTube, Spotify of Pandora.
 4. Tik wanneer daarom wordt gevraagd op het + -pictogram naast de muziekservice die je wilt gebruiken en voer je gebruikersnaam en wachtwoord voor die service in. Als je meerdere muziekservices met Google Home hebt verbonden, kies er dan een als je standaard.
 5. Ga naar het menuscherm Uw videoservices toevoegen om toegang te krijgen tot Netflix-services. Door op het + -pictogram te tikken, kunt u uw Netflix-account verbinden. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van je Netflix-account in.
 6. U kunt mondelinge opdrachten gebruiken om online transacties goed te keuren door uw creditcard- / betaalpasgegevens in te voeren. Met slechts een opdracht voor Google Home kunt u bijvoorbeeld elke bezorg- of ritdienst bestellen.
 7. De meest recente updates voor Google Home of Google Home Mini OS worden automatisch gedownload en geïnstalleerd.

Wanneer reageert de assistent?

“Hey Google, wat is de dag?” is een eenvoudige manier om uw spreker op de proef te stellen. Als je het juiste antwoord krijgt, is je Google Home-luidspreker met succes geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Tik op de keuze Ja om het installatieproces te voltooien. Zeg ten slotte gewoon ‘Hey Google’ of ‘Oké Google’ om Google Home op je iPhone in te schakelen. Maar als uw probleem niet is opgelost, moet u contact opnemen met Google-technici Bellen Google Nederland.

Published by AangieAngie

Ik ben Angela Angie, mijn bedrijf biedt technische ondersteuning aan klanten die problemen hebben met hun laptop en computer (hardware en software), printer enz. https://klantenservicenederland.co/hotmail/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: