Amazon Prime Video-foutcode 6085

Amazon Prime Video is een van de grootste streamingdiensten ter wereld, met abonnementsbundels waarmee u tv-programma’s, films en andere inhoud kunt bekijken. Gebruikers van Amazon Prime Video ondervinden nu foutcode 6085, die het bericht “Probleem opgetreden: we kunnen uw bestelling niet verwerken.” Als gevolg hiervan kun je de gewenste live video niet bekijken.


Deze foutcode 6085 kan worden weergegeven op uw televisie, Android-televisie of videogameconsole. Amazon heeft echter de aandacht gevestigd op het probleem en verzocht om de inhoud te streamen via een webversie. Je kunt de officiële tweet van Amazon hieronder bekijken, waarin klanten worden gevraagd de app op meerdere * apparaten te gebruiken. Hier leest u hoe u dat goed kunt doen.


Fix Amazon Prime Video-foutcode 6085
Als u Amazon Prime Video vanuit het respectieve venster van het apparaat wilt openen, wordt dit probleem snel verholpen. Voer gewoon de instructies uit tot het einde.
1. Omdat Android TV en gameconsoles worden geleverd met een ingebouwde browser, kunnen ze deze gebruiken om door de service te navigeren.
2. Of je nu een tablet of notebook gebruikt, je hebt toegang tot Amazon Prime Video vanuit elke browser, zoals Chrome, Microsoft Edge en Firefox.
3. Door u aan te melden bij uw browser op smartphones zoals Android en iOS, heeft u eenvoudig toegang tot de service.
Voorlopig is dat wat er aan de hand is. Als u nog vragen of ervaringen heeft, laat u hieronder een bericht achter. Blijf in de tussentijd op de hoogte voor meer details. Je ontvangt ook realtime updates wanneer Gadget Headline een nieuw bericht publiceert door ons te volgen op Google Nieuws of door lid te worden van onze Telegram-club.

Om directe ondersteuning van technici te krijgen, moet u Amazon Nummer bellen voor volledige begeleiding van Amazon-assistentie.

Published by AangieAngie

Ik ben Angela Angie, mijn bedrijf biedt technische ondersteuning aan klanten die problemen hebben met hun laptop en computer (hardware en software), printer enz. https://klantenservicenederland.co/hotmail/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: