Instagram wachtwoord opnieuw instellen

Instagram is een sociale online netwerkkant die de foto’s en video’s openbaar of privé deelt, die oprichter Kevin Systrom en Mike Krieger in oktober 2010 werd uitgebracht voor een gratis mobiele app alleen voor ios-apparaat. Toen twee jaar na de lunch voor Android-apparaat, als je zijn Instagram-gebruikers en je wilt Instagram-technici voor wachtwoordherstel praten voor wachtwoordreset, Instagram-login en aanmeldingsproblemen.


Tegenwoordig wordt het internet overspoeld met allerlei social media-applicaties. Van mode, lifestyle, daten tot sms’en en videobellen en nog veel meer. Er is zelfs geen enkel platform waarop mensen niet actief zijn. Van al deze sociale media-apps is Instagram nog steeds het populairst. Instagram, al overgenomen door Facebook, loopt voor op alle apps waarbij mensen foto’s uploaden, meer dan praten over hun dagelijkse leven. Dit is de waanzin van deze accounts dat zelfs als iemand water drinkt, hij op een foto klikt en deze uploadt met een populaire hashtag. Maar stel dat iemand het wachtwoord van zijn account vergeet. In dat geval is er geen paniek omdat men gemakkelijk verloren wachtwoorden kan herstellen. Om te weten hoe je Instagram-wachtwoord opnieuw moet instellen, wordt verwezen naar de onderstaande details.


Hoe het Instagram-wachtwoord opnieuw instellen?
Stap 1:
Bezoek de officiële website van Instagram
Stap 2: Druk nu op de login-knop.
Stap 3: Klik vervolgens op de knop Uw inloggegevens vergeten.
Stap 4: Geef je Instagram-gebruikersnaam of e-mail-ID op die je hebt gebruikt om je op Instagram te registreren en los nu de captcha op.
Stap 5: Klik vervolgens op de optie Verzenden.
Stap 6: Controleer je e-mail en klik op Instagram-resetlink.
Stap 7: Voer vervolgens het nieuwe wachtwoord nogmaals in en bevestig uw wachtwoord opnieuw.
Stap 8: Klik nu op de resetknop.
Stap 9: Nu is je Instagram-account klaar voor gebruik.


Verschillende methoden om Instagram-account te herstellen
Welnu, er zijn meerdere manieren om het Instagram-account te herstellen, maar gebruikers zijn niet op de hoogte van alle methoden. Om de gebruikers te helpen bij het herstelproces, volgen hier de gedetailleerde stappen die u kunt volgen om het wachtwoord opnieuw in te stellen.
E-mail gebruiken
Voor de gebruikers die het Instagram-wachtwoord vergeten zijn, kunnen ze de onderstaande stappen volgen om weer toegang te krijgen via het e-mailaccount.
1. Open de Instagram-app op het apparaat en start de inlogpagina
2. Nu moet de gebruiker op de optie Help voor ondertekening klikken en doorgaan met het proces voor het opnieuw instellen van het wachtwoord.
3. Geef vervolgens het e-mailadres op om een ​​link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord te ontvangen.
4. Verder moet de gebruiker die specifieke link openen en de instructies op het scherm volgen om het wachtwoord voor het account opnieuw in te stellen.


Met behulp van een Facebook-account gekoppeld
1. Een andere manier om het Instagram-account opnieuw in te stellen, is door het Facebook-account te gebruiken dat aan het account is gekoppeld. Hiervoor moet de gebruiker:
2. Start het Instagram-account en klik op Hulp vragen om in te loggen.
3. Verder moet de gebruiker kiezen voor Inloggen met Facebook-optie.
4. Als het Facebook-account eerder is gekoppeld aan het Instagram-account, kan men gemakkelijk toegang krijgen


Met behulp van telefoonnummer
Als alternatief kan de gebruiker zelfs weer toegang krijgen tot zijn Instagram-account door het telefoonnummer te gebruiken dat aan het Instagram-account is gekoppeld. Voor dit proces heeft de gebruiker nodig:
1. Open de Instagram-app en klik op Wachtwoord vergeten
2. Vervolgens moet de gebruiker uit de aangeboden herstelopties de telefoonnummeroptie selecteren
3. Verder krijgt de gebruiker een code op het geregistreerde telefoonnummer.
4. Daarna moet de gebruiker een nieuw wachtwoord voor het Instagram-account maken en de wijzigingen opslaan


Met gebruikersnaam
1. Ten slotte kan men het Instagram-wachtwoordresetproces uitvoeren door de gebruikersnaam van het account te gebruiken.
2. Open de Instagram-app en klik op Help voor ondertekeningsoptie.
3. Nu moet de gebruiker de gebruikersnaam van het Instagram-account opgeven en doorgaan met het proces voor het opnieuw instellen van het wachtwoord.
4. Vervolgens moet de gebruiker op de link Log in verzenden in de e-mailoptie klikken.
5. Verder moet de gebruiker die specifieke link openen en het wachtwoord voor zijn Instagram-account opnieuw instellen.


En dit zijn de weinige procedures die u kunt volgen om het probleem met het vergeten Instagram-wachtwoord op tijd op te lossen. Trouwens, als de gebruiker problemen en vragen heeft over de methoden, kan men contact opnemen met de ondersteuning voor hulp en weer toegang krijgen tot zijn Instagram-account. dus bel naar Instagram Telefoonnummer voor directe ondersteuning van technici, die 24/7 beschikbaar zijn. maar als u uit belgië komt, moet u het nummer Facebook Telefoonnummer bellen om in contact te komen met de technici van belgium.

Published by AangieAngie

Ik ben Angela Angie, mijn bedrijf biedt technische ondersteuning aan klanten die problemen hebben met hun laptop en computer (hardware en software), printer enz. https://klantenservicenederland.co/hotmail/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
<span>%d</span> bloggers like this: