Design a site like this with WordPress.com
Get started

hoe los ik de epson wf-3640-foutcode 0x97 op

Epson-printers behoren tot de beroemde printers over de hele wereld. Ze staan ​​bekend om hun uitstekende printkwaliteit en geweldige prestaties. Epson heeft verschillende modellen in de wereld van printers. Er zullen technische en mechanische problemen optreden bij elke printer als ze veel werk doen. Sommige problemen kunnen zelf worden opgelost en sommige hebben de hulp van experts nodig. De foutcode 0x97 is een foutcode die om verschillende redenen in Epson-printers optreedt.


Fix Epson Printer Error Code 0X97
In dit artikel delen we de methoden om de foutcode 0x97 op te lossen in de Epson wf-3640, wf-4630, wf-3620, wf-7620 en wf-7610 printers. U kunt deze foutcode zelf proberen op te lossen via de onderstaande methoden.


Betekenis van de foutcode 0x97.
De foutcode 0x97 op Epson-printers duidt op een intern hardwareprobleem in uw printer. U kunt niet afdrukken wanneer deze foutcode wordt weergegeven. Deze fout kan optreden als gevolg van een defect aan het moederbord of het falen van andere interne onderdelen.

Methode om de foutcode 0x97 op te lossen.
Door de probleemoplosser voor printers van Microsoft te gebruiken: U kunt deze fout verhelpen door het hulpprogramma voor het oplossen van printerproblemen van Microsoft te gebruiken of door de gebruikershandleiding van de printer te gebruiken.


Methode 2
Koppel uw printer los: deze fout wordt weergegeven met een bericht om de printer uit en weer in te schakelen. Koppel de printer los en koppel alle USB-sticks en kabels los van de printer. Verwijder eventueel vastgelopen papier. Wacht dan 10 tot 20 minuten. Sluit daarna alle USB en kabels aan op de printer. sluit vervolgens de printer aan.


Methode 3
Maak de printer schoon: Er kan zich stof, afvalinkt of papier in de printer hebben verzameld. Reinig de printer dus met een natte doek. Het weefsel moet nat zijn met warm water. Schakel allereerst uw printer uit en reinig vervolgens de interne onderdelen van de printer, zoals rollen, printkop, enz… met deze tissue. Wacht na het reinigen 15 minuten en schakel vervolgens uw printer in.


Methode 4
Werk het printerstuurprogramma bij: Als de fout zich blijft voordoen nadat u de bovenstaande oplossingen hebt uitgevoerd, ligt het probleem mogelijk bij de stuurprogramma’s. Werk dus uw stuurprogramma bij naar de nieuwste versie.
Ik hoop dat dit nuttig voor je was. Laat me je ervaringen weten via de comments.

Als u technici wilt, kunt u bellen met Epson Nummer. for netherlands cal bij Epson Klntenservice Nummer.

Published by AangieAngie

Ik ben Angela Angie, mijn bedrijf biedt technische ondersteuning aan klanten die problemen hebben met hun laptop en computer (hardware en software), printer enz. https://klantenservicenederland.co/hotmail/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: