HOE CANON-PRINTERFOUT 5C20 TE REPAREREN?

De Canon-printer is momenteel een van de meest populaire printerapparaten op de markt, omdat deze voldoet aan de meeste eisen van de klanten. Canon biedt inktkostenbeheer en garantie. Net als elk ander elektronisch apparaat zijn de Canon-printers niet vrij van technische problemen. Een van de meest voorkomende technische problemen die door de gebruikers worden gemeld, is Canon-printerfout 5c20.

Deze fout treedt meestal op bij degenen die de modellen uit de MX-serie gebruiken. In het geval dat u deze fout ook tegenkomt, hoeft u zich nergens zorgen over te maken, want hier zijn we beschikbaar met de perfecte oplossingen die u kunnen helpen dit probleem binnen korte tijd op te lossen.

Beste oplossingen om Canon-printerfout 5c20- op te lossen

Als je ernaar uitkijkt te weten hoe je de Canon-printerfout 5c20 kunt oplossen, kijk dan hieronder.

Oplossing 1: reset uw printerapparaat

Hieronder worden de stappen genoemd die u moet uitvoeren om uw Canon-printer opnieuw in te stellen om het probleem van Canon-printerfout 5c20 op te lossen.

Stap 1: Druk eerst op de aan / uit-knop op uw machine en wacht tot deze volledig is uitgeschakeld.

Stap 2: Koppel de printer los van het stopcontact.

Stap 3: Wacht minimaal 30 seconden en sluit uw printermachine vervolgens weer aan op het stopcontact.

Stap 4: Schakel uw printermachine in.

Stap 5: Probeer een testpagina af te drukken wanneer de printer wordt ingeschakeld.

Kortom, wanneer u uw printer reset, wordt het flash-geheugen van uw printer gewist en vervolgens wordt het apparaat gereset. Deze ene oplossing kan u helpen verschillende problemen op te lossen, waaronder Canon-printerfout 5c20.

Oplossing 2: controleer de printkop van uw printer

De meeste printergerelateerde problemen worden opgelost door de printer opnieuw in te stellen. Als die oplossing u toevallig niet van pas komt, kunt u doorgaan met deze methode. Deze oplossing wordt aanbevolen wanneer de fout 5c20 gepaard gaat met ratelende geluiden op het moment dat iets wordt afgedrukt.

Om er zeker van te zijn dat deze fout zich voordoet vanwege de printkop, kunt u de printer loskoppelen van de stroombron en het afdekpaneel verwijderen. Bovendien moet u het grijze of oranje paneel aan de binnenkant optillen om de inkttanks op te tillen. Haal de cartridges eruit en begin met het reinigen van de printkop. Soms wordt het verplicht om het te vervangen voor de goede werking van uw printermachine.

Oplossing 3: probeer de Purge Drive System-eenheid te vervangen

Ligt het probleem bij de pomprolsensor, dan is het belangrijk dat u de spoelaandrijfsysteemeenheid direct vervangt.

Oplossing 4: zorg ervoor dat de wagenriem in de juiste positie zit

Als het probleem zich blijft voordoen, moet u de riem zorgvuldig inspecteren, die de wagen heen en weer beweegt in de printer en inkt op het papier aanbrengt.

Je vindt de riem achter het wagengedeelte. De beste manier om naar de riem te zoeken, is door de wagen te verwijderen en vervolgens met de zaklamp naar de riem te zoeken om te weten of deze is uitgegleden of niet.

Dit zijn dus alle oplossingen die u kunt toepassen om de Canon-printerfout 5c20 op te lossen. maar mocht u hier toch een probleem mee ondervinden, dan kunt u contact opnemen met Canon Nummer.

Als je uit België komt en je wilt verbinding maken met Belgische technici, dan kun je doorgaan Canon Contact.

Meer gerelateerde informatie https://belgieitworld.site123.me/blog/hoe-canon-printerfout-5c20-te-repareren

Published by AangieAngie

Ik ben Angela Angie, mijn bedrijf biedt technische ondersteuning aan klanten die problemen hebben met hun laptop en computer (hardware en software), printer enz. https://klantenservicenederland.co/hotmail/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: